LÆSØ RUNDT i tal

Ca. 250 ud af ca. 275 tilmeldte deltog i Motionscykelløbet LÆSØ RUNDT.  Det var et rigtigt flot antal for et førstegangsarrangement på Læsø og det ligger indenfor normen af denne type arrangementer, at ca. 10% ikke møder til start.

Tilsammen resulterede arrangementet i mindst 300 ekstra overnatninger på Læsø.

Deltagerne fordelte sig på distancerne 50, 32 og 17 km og tilsammen tilbagelagde deltagerne ca. 11.260 km. Det svarer ca. til afstanden fra Læsø til Rio i Brasilien.

DELTAGERE I DERES BEDSTE ALDER

Yngste deltager var blot 2 år og deltog bag på mors cykel, og ældste deltager var 82, men gennemsnitsalderen var 49 år.
MANGE NYE GÆSTER PÅ LÆSØ

Cykelløbet trak helt utroligt mange nye gæster til Læsø. Faktisk besøgte hele 33% af deltagerne Læsø for første gang nogensinde. Derudover havde 35% kun besøgt øen 1-2 gange tidligere.

I GODT SELSKAB

Af tilmeldingen kan vi se at rigtigt mange deltog sammen som ægtepar/kærestepar eller sammen med venner/veninder. Også et par virksomheder og cykelklubber deltog med større grupper.

OVERNATNINGER PÅ LÆSØ

I alt valgte mere end 62% af deltagerne at overnatte på Læsø i f.m. cykelløbet (1, 2 eller flere nætter). Det blev til mere end 300 overnatninger.

TÆT PÅ PERFEKT

Vi var især spændte på, hvad deltagerne synes om arrangementet. Og  tilbagemeldingen er heldigvis overvældende positiv.

Vi stræber efter at LÆSØ RUNDT skal være hyggeligt og i høj kvalitet, og det ser ud til at være lykkedes.

Der er selvfølgeligt nogle ting som kan forbedres, når man gennemføre sådan et arrangement for første gang. Det vil vi nu se nærmere på, men dejligt, at deltagerne synes, vi er så tæt på at lave et PERFEKT cykelløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *